Microsoft 365

Met Microsoft 365 heb je je eigen stukje server in de Cloud. Het gebruik van alle bekende Office programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, SharePoint en Exchange Online, blijft hetzelfde. Alleen staan de bestanden nu niet op jouw computer of lokale server. Maar in jouw eigen stukje server in de Cloud, zodat je er vanaf elke plek op aarde bij kunt. En met welke computer, tablet, Mac of smartphone dan ook. Microsoft 365 synchroniseert e-mail, contactpersonen en agenda’s realtime op verschillende apparaten waardoor je altijd over de laatste versie van bestanden beschikt. Zolang er internet is, kun jij aan het werk. Waar en wanneer je maar wilt. Met automatische updates, back-ups en beveiliging, ben jij in één klap klaar voor een goede en veilige online werkplek.

E-mail op je telefoon, beveiligd in de cloud met Office365

Moderne infrastructuur migratieplan

Samen met jou gaan we inventariseren en maken we een plan van aanpak. Er wordt onderzocht welke applicaties er op de betreffende server draaien. Vervolgens worden van die applicaties de onmisbaarheid, complexiteit en risico’s bepaald. Van daaruit wordt de keuze gemaakt, wordt het een nieuwe server met een moderne versie van Windows Server, of worden alternatieven zoals Microsoft 365 of remote werkplekken (virtual desktop infrastructuur) ingezet. Iedere situatie is uniek, maar het doel is hetzelfde. Wij migreren jouw server zonder dataverlies en downtime naar een nieuwe veilige en vooral toekomstbestendige omgeving waarmee je weer jaren verder kunt.

Heb je een server die op Windows Server 2003 (R2) of 2008 draait? Neem voor advies en hulp contact op met ons. Wij staan graag voor je klaar om jouw omgeving te moderniseren.

Onze klanten aan het woord

Onze medewerkers kunnen nu overal agenda’s en mail inzien en dat wordt allemaal op afstand beheerd, super geregeld.

Alle PC’s vervangen door nieuwe en voorzien van de juiste software, inclusief specifieke (web)applicaties en gelijk over gegaan naar VoIP telefonie. Dit was niet de eerste opdracht en zeker niet de laatste!

De verhuizing was een mooie gelegenheid om de mail te migreren naar Microsoft Office365 Online. Geheel naar tevredenheid verlopen.

Alle PC’s naar Windows 7 gemigreerd en de data en mail naar Office 365 overgezet. Door ook het beheer uit te besteden aan ONB-ICT, heb je er geen omkijken naar.

Met de migratie naar Microsoft Enterprise E3 is ons bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Veilig (samen)werken voor al onze gebruikers!

ONB-ICT heeft onze verouderde mailomgeving overgezet naar Office365. Nu de mail volledig in de cloud draait, zijn binnenkort ook alle bestanden aan de beurt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?