Back-ups

De perfecte back-up is betrouwbaar en zo recent mogelijk. Het zorgt ervoor dat je bedrijf kan doordraaien wanneer data (onbedoeld) is verwijderd, verloren is gegaan of is gestolen. Denk bijvoorbeeld aan brand, ransomware of foutief verwijderde bestanden. Hoe fijn is het als je kunt vertrouwen op een feilloos ingeregelde back-upvoorziening? De data worden uiteraard versleuteld in de Cloud bewaard of veilig in Europese datacentra. Op het gebied van Disaster Recovery Services werken wij nauw samen met diverse gerenommeerde leveranciers. Hiermee heb je de garantie op een snel herstel na een calamiteit. Dat kan zelfs al binnen 6 seconden! Dat geeft een hoop rust.

Backups van je hele systeem in de cloud

Onze klanten aan het woord

Onze medewerkers kunnen nu overal agenda’s en mail inzien en dat wordt allemaal op afstand beheerd, super geregeld.

Alle PC’s vervangen door nieuwe en voorzien van de juiste software, inclusief specifieke (web)applicaties en gelijk over gegaan naar VoIP telefonie. Dit was niet de eerste opdracht en zeker niet de laatste!

De verhuizing was een mooie gelegenheid om de mail te migreren naar Microsoft Office365 Online. Geheel naar tevredenheid verlopen.

Alle PC’s naar Windows 7 gemigreerd en de data en mail naar Office 365 overgezet. Door ook het beheer uit te besteden aan ONB-ICT, heb je er geen omkijken naar.

Met de migratie naar Microsoft Enterprise E3 is ons bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Veilig (samen)werken voor al onze gebruikers!

ONB-ICT heeft onze verouderde mailomgeving overgezet naar Office365. Nu de mail volledig in de cloud draait, zijn binnenkort ook alle bestanden aan de beurt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?