Netwerkbeheer

Het maakt niet uit of er al een bestaand netwerk is, of niet. Wij denken vanaf ‘scratch’ met je mee over hoe het netwerk binnen het bedrijf eruit zou moeten zien. Wordt het een kopernetwerk of glasvezel? En is er certificering nodig? Dat doen wij ook!
Hapert het bestaande netwerk en wil je graag zo snel mogelijk van de storingen af? Dan kijken wij graag met je mee waar de problemen zitten en hoe we dit kunnen oplossen.

netwerkbeheer
patchkast opschonen

De digitale levensader

Een datanetwerk is tegenwoordig multifunctioneel. Naast werkstations, servers en randapparatuur maakt ook telefonie gebruik van het netwerk. Maar wat dacht je van beveiligingscamera’s, kopieermachines, controlesystemen. Alles gaat over hetzelfde netwerk.

Een betrouwbaar netwerk dat goed ingericht is en zonder problemen functioneert is daarom onmisbaar in deze tijd. Het netwerk vergelijken wij met een levensadres, want je kunt niet zonder een netwerk.

ONB-ICT uw netwerk laten beheren

ONB-ICT biedt totaaloplossingen op het gebied van (de aanleg van) datanetwerken. Door onze jarenlange ervaring met diverse soorten netwerken weten wij als geen ander hoe belangrijk een goed functionerend netwerk is. Wij leveren en installeren kopernetwerken en glasvezelnetwerken. Wanneer certificering ook noodzakelijk is, kunnen wij dat uiteraard ook voor je verzorgen.

Heb je hulp nodig met het netwerkbeheer of wil je het liever uitbesteden? Neem dan contact met ons op!

Onze klanten aan het woord

Een vlekkeloos lopende automatisering is van groot belang voor onze organisatie, we zijn erg tevreden over ONB-ICT.

Als onze IT afdeling specifieke kennis of handen tekort komt, kunnen we altijd rekenen op de snelle en vakkundige inzetbaarheid van ONB-ICT.

Alle PC’s vervangen door nieuwe en voorzien van de juiste software, inclusief specifieke (web)applicaties en gelijk over gegaan naar VoIP telefonie. Dit was niet de eerste opdracht en zeker niet de laatste!

Wij waren op zoek naar een systeemintegrator, die de knowhow heeft en de voordelen duidelijk kan maken bij klanten. In Nederland hebben wij deze knowhow gevonden bij ONB-ICT.

Alle PC’s naar Windows 7 gemigreerd en de data en mail naar Office 365 overgezet. Door ook het beheer uit te besteden aan ONB-ICT, heb je er geen omkijken naar.

Met de migratie naar Microsoft Enterprise E3 is ons bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Veilig (samen)werken voor al onze gebruikers!

Onno heeft onze complete ICT-omgeving met 10 werkplekken en randapparatuur probleemloos naar onze nieuwe locatie verhuisd, bedankt voor de goede zorgen.

Wat een fijne service. Toen een van de nieuwe computers niet in orde bleek te zijn is deze zonder problemen snel en adequaat vervangen.

Na een grondige inventarisatie is de overgang naar de nieuwe Windows-versie vlekkeloos verlopen. Zij gaan door totdat het werkt!

ONB-ICT heeft onze serveromgeving met werkstations volledig vernieuwd. Wat een verschil! Dan pas merk je hoe traag het oude systeem was.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?