Over ONB-ICT

Het moet gewoon werken. Dat is waar wij voor staan en op welke wijze wij werken. Of het nu gaat om het vervangen van een printer, het terugzetten van een back-up of het verhuizen van een compleet netwerk. Het moet gewoon werken. Je bent pas van ons af, wanneer alles werkt. ICT laat zich raden. Gooi ons een ICT-vraag voor de voeten en we gaan er helemaal in op.

Ben je benieuwd waar de naam ONB-ICT vandaan komt? ONB staat voor Onno Boks. Hij is de oprichter en drijvende kracht achter het team van ONB-ICT. Met ICT-kennis opgebouwd sinds 1991 en ondernemerservaring sinds 2006 is ONB-ICT helemaal klaar voor verdere groei. ONB-ICT is voortgekomen uit ONB Networks en HospitalIT, beiden een vertrouwd begrip in ICT land.

Over ONB-ICT

Ons team

ONB-ICT is groeiende en wij spelen op die groei in door naast ons eigen personeel ook te werken met een vast team van professionals. Zo weten wij zeker dat we de groeiende vraag aan kunnen, altijd kwaliteit kunnen leveren en de klant telkens hetzelfde aanspreekpunt heeft.

Ons motto is dus ook van toepassing op ons team, het moet gewoon werken!

Onno Boks

Eigenaar en Project Manager
Ali

Ali Ahmiane

ICT specialist

Armand Hendriks

ICT specialist

Ons vaste team

We huren regelmatig
allround ICT specialisten in

Veilig & snel

Je kunt je dagelijkse werkzaamheden alleen goed uitvoeren als je een stabiel en veilig systeem hebt. Bij al onze projecten staat belangrijke data veilig stellen en houden voorop. Zodat je bedrijf kan doordraaien en je zo min mogelijk hinder hebt van onze werkzaamheden. Is er een storing die met spoed opgelost moet worden?…Geef ons een belletje en we schieten te hulp.

Persoonlijk & duidelijk

Wij zijn ICT’ers. Onze technische kennis spreekt voor zich. De communicatie met onze klanten vinden wij minstens zo belangrijk. Eén aanspreekpunt en duidelijke taal. We strooien niet met onbegrijpelijke technische termen, maar leggen je in duidelijke taal uit wat er aan de hand is en hoe we het gaan oplossen. Een gezellig praatje met een lekkere kop koffie hoort daar helemaal bij.

Kennis & ervaring

De oorsprong van ons bedrijf ligt in 2006 (ONB Networks). Door de verscheidenheid aan projecten, voor vele klanten in verschillende branches, die wij in ons bedrijf hebben mogen doen, hebben wij rijke ervaring en zeer veel kennis opgebouwd. Wij hebben ons netwerk tevens kunnen uitbreiden met verschillende gespecialiseerde partners, zodat we op alle vraagstukken een passend antwoord hebben. Gooi ons een ICT-probleem voor de voeten en we lossen het voor je op.

Flexibel & veelzijdig

Of je nu hulp wilt bij het inrichten of onderhouden van je bedrijfsnetwerk, er een computer gecrasht is, of dat je advies wilt voor de aanschaf van een nieuwe printer. Geen vraag op gebied van ICT is ons te gek. We heten niet voor niets ONB-ICT.

Waarom zou je kiezen voor ONB-ICT?

Geen gedoe

Geen gezeur

Duidelijke taal

Geen verrassende factuur achteraf

Eén aanspreekpunt

Complete service

Geen vraag is te gek

Wij stoppen pas als het werkt!

Onze klanten

Onze klanten aan het woord

“ONB ICT heeft onze serveromgeving met werkstations volledig vernieuwd. Wat een verschil! Dan pas merk je hoe traag het oude systeem was.”
“Na een grondige inventarisatie is de overgang naar de nieuwe Windows-versie vlekkeloos verlopen. Zij gaan door totdat het werkt!”
“Wat een fijne service. Toen een van de nieuwe computers niet in orde bleek te zijn is deze zonder problemen snel en adequaat vervangen.”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?