Consultancy

Maar al te goed weten we hoe specialistisch ons vakgebied kan zijn. Er kunnen grote risico’s kleven aan wijzigingen die op het eerste gezicht niet zo spannend lijken. En er liggen vaak nog zoveel onbenutte mogelijkheden verstopt. Er is kennis en expertise nodig om de risico’s en mogelijkheden naar waarde in te kunnen schatten en hiernaar te kunnen handelen.

Wanneer je zelf niet meer uit een ICT vraagstuk komt, en je extra kennis, expertise en capaciteit kunt gebruiken, dan staan wij met opgestroopte mouwen voor je klaar.

Consultancy

Een greep uit onze Consultancy diensten

Advies

Wij delen onze kennis, ervaring en passie graag om bedrijven te helpen met het zo goed mogelijk gebruik maken van alle ICT-mogelijkheden. En het zo veel mogelijk beperken van de risico’s. Er is zoveel mogelijk, maar je moet wel weten wat je doet. Zoek je een expert om mee te sparren over een bepaalde oplossing of wil je een second opinion voor extra zekerheid op een veelomvattend aanpassingsvoorstel aan het netwerk of bedrijfssoftware? Je kunt altijd bij ons aankloppen.

Adviesgesprek
Training

Training

Medewerkers hebben een hele belangrijke rol in hoe het bedrijf omgaat met ICT. Het is belangrijk dat zij zich bewust zijn van deze rol, van de mogelijkheden en natuurlijk ook de risico’s die een bepaalde manier van werken met zich meebrengt. Om hier aandacht op te vestigen organiseren wij compleet verzorgde trainingen. Alle neuzen dezelfde kant op, wel zo fijn!

Projectmanagement

Staat er een grote verandering aan het netwerk of aan bedrijfssoftware op de agenda? Zo een waar een deskundig en professioneel projectleider niet aan mag ontbreken. Die duidelijke taal spreekt en weet waar hij het over heeft. Laten we het samen doen!

Samen met ICT-personeel, en eventueel derde partijen, zetten wij alles op alles om het project te laten slagen.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het succesvol realiseren van dit veelomvattende project uit handen. Van inventarisatie, tot stappenplan, coördinatie, aansturing, realisatie en nazorg.

Projectmanagement

Onze klanten aan het woord

Als onze IT afdeling specifieke kennis of handen tekort komt, kunnen we altijd rekenen op de snelle en vakkundige inzetbaarheid van ONB-ICT.

Wij waren op zoek naar een systeemintegrator, die de knowhow heeft en de voordelen duidelijk kan maken bij klanten. In Nederland hebben wij deze knowhow gevonden bij ONB-ICT.

Wij hadden regelmatig verschillende storingen, we hebben ONB-ICT de gehele ICT-infrastructuur in kaart laten brengen. Met het heldere verbetervoorstel, weten we nu precies waar we aan toe zijn.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?