Consultancy

Maar al te goed weten we hoe specialistisch ons vakgebied kan zijn. Er kunnen grote risico’s kleven aan wijzigingen die op het eerste gezicht niet zo spannend lijken. En er liggen vaak nog zoveel onbenutte mogelijkheden verstopt. Er is kennis en expertise nodig om de risico’s en mogelijkheden naar waarde in te kunnen schatten en hiernaar te kunnen handelen.

Wanneer je zelf niet meer uit een ICT vraagstuk komt, en je extra kennis, expertise en capaciteit kunt gebruiken, dan staan wij met opgestroopte mouwen voor je klaar.

Een greep uit onze Consultancy diensten

Onze klanten aan het woord

Als onze IT afdeling specifieke kennis of handen tekort komt, kunnen we altijd rekenen op de snelle en vakkundige inzetbaarheid van ONB-ICT.

Wij waren op zoek naar een systeemintegrator, die de knowhow heeft en de voordelen duidelijk kan maken bij klanten. In Nederland hebben wij deze knowhow gevonden bij ONB-ICT.

Wij hadden regelmatig verschillende storingen, we hebben ONB-ICT de gehele ICT-infrastructuur in kaart laten brengen. Met het heldere verbetervoorstel, weten we nu precies waar we aan toe zijn.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?