Cloud Diensten

Werken in de Cloud. Je hebt het vast vaker gehoord, maar wat is het nu precies? Simpel gezegd betekent het dat je werkomgeving of complete netwerk op je eigen stukje server draait, in een goed beveiligd datacentrum. De lokale server is hiermee overbodig. De programma’s waarmee je werkt en de bestanden die je hebt, kun je vanaf elke computer, tablet of smartphone gebruiken. Mits er internet is natuurlijk. In het gebruik merk je geen verschil. In het onderhoud en de beveiliging wel. Je maakt namelijk automatisch gebruik van de laatste updates en de nieuwste beveiligingsmethodes. Daar hoef je helemaal niets aan te doen.

Cloud diensten

Onze klanten aan het woord

Onze medewerkers kunnen nu overal agenda’s en mail inzien en dat wordt allemaal op afstand beheerd, super geregeld.

Alle PC’s vervangen door nieuwe en voorzien van de juiste software, inclusief specifieke (web)applicaties en gelijk over gegaan naar VoIP telefonie. Dit was niet de eerste opdracht en zeker niet de laatste!

De verhuizing was een mooie gelegenheid om de mail te migreren naar Microsoft Office365 Online. Geheel naar tevredenheid verlopen.

Alle PC’s naar Windows 7 gemigreerd en de data en mail naar Office 365 overgezet. Door ook het beheer uit te besteden aan ONB-ICT, heb je er geen omkijken naar.

Met de migratie naar Microsoft Enterprise E3 is ons bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Veilig (samen)werken voor al onze gebruikers!

ONB-ICT heeft onze verouderde mailomgeving overgezet naar Office365. Nu de mail volledig in de cloud draait, zijn binnenkort ook alle bestanden aan de beurt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?