Internet Diensten

Of je nu een website hebt als online ‘visitekaartje’, als kennisbank of als webshop, je wilt dat je online kunt uitdragen wie je bent, wat je doet en op welke manier jij jouw klanten helpt. Je wilt klanten aantrekken voor wie je van grote waarde bent. Daar helpen wij jou graag bij. Van A tot Z.

Je kunt bij ons terecht voor webhosting, domeinnaamregistratie, webdesign, onderhoud en beveiliging.

Internet diensten

Webhosting

Als je een website hebt, dan wordt deze gehost. Hij staat op een server met toegang tot het internet. Wij leveren hostingpakketten voor verschillende CMS systemen zoals, WordPress, Joomla, PhP, MySQL en Scripts. In het hostingpakket kun je ook je e-mail opnemen. Bij alle pakketten krijg je een uitgebreid control panel zodat je vele functies zelf kunt beheren. Bezoekersstatistieken, back-ups, e-mail, webmail, Joomla en WordPress zijn hier enkele voorbeelden van.

server, systeembeheer en netwerkbeheer - ONB ICT
domeinnaamregistratie

Domeinnaam registratie

Je domeinnaam kiezen is een belangrijke keuze wanneer je online gevonden wilt worden. Wij helpen je er graag bij en kunnen direct jouw gewenste domeinnaam vast laten leggen. De meest bekende extensies zijn: .nl, .com, .eu, .net en .org. Wanneer je een andere extensie zou willen, kunnen we je een lijst met alle beschikbare opties toesturen. In een paar klikken geregeld!

Webdesign

Via je website wil je online de boodschap uitdragen, die je offline ook uitdraagt. Duidelijk maken wie je bent, wat je wilt betekenen en voor wie. Je wilt jouw doelgroep aanspreken en met jouw waarde het leven van jouw potentiële klanten een beetje fijner maken. Die boodschap komt samen in woorden en in beelden. Ook de sfeer en de opbouw van de site zijn hierin veelzeggend. Of je nu op zoek bent naar een beknopte one-pager of een zeer uitgebreide corporate website, wij vertalen jouw boodschap graag naar een toffe en passende site die voor je werkt. In techniek, beeld én tekst.

Webdesign
beveiliging

Onderhoud & beveiliging

 Wanneer je site online staat, wil je dat natuurlijk graag zo houden. Het doen van updates en zorgen dat de site goed beveiligd is, is dan van cruciaal belang. Een slecht beveiligde, niet geüpdatete site is een makkelijk doelwit voor hackers. We willen ongewenste bezoekers kunnen weren of ervoor zorgen dat ze geen schade kunnen toebrengen. Wij bieden je een onderhoudscontract aan, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?