ICT Diensten

Computers, internet, smartphones, printers, servers en misschien ook wel beveiligingscamera’s en controlesystemen…alles is met elkaar verbonden en dit netwerk is van levensbelang voor het bedrijf.

Hapert het netwerk, dan haperen de orders, de omzet, de voortgang en bovenal hapert het werkgemak en -plezier binnen het bedrijf. Werken zonder storingen en mét goed beveiligde verbindingen is essentieel.

Is ICT een energievreter binnen je bedrijf? ONB-ICT krijgt juist veel energie van Internet, Communicatie en Telecom. Alles met elkaar verbinden en vlekkeloos laten samenwerken, zodat jullie er geen omkijken naar hebben, is waar wij onze voldoening uithalen.

Het moet gewoon werken!

server, systeembeheer en netwerkbeheer - ONB ICT

Onze klanten aan het woord

Een vlekkeloos lopende automatisering is van groot belang voor onze organisatie, we zijn erg tevreden over ONB-ICT.

Als onze IT afdeling specifieke kennis of handen tekort komt, kunnen we altijd rekenen op de snelle en vakkundige inzetbaarheid van ONB-ICT.

Alle PC’s vervangen door nieuwe en voorzien van de juiste software, inclusief specifieke (web)applicaties en gelijk over gegaan naar VoIP telefonie. Dit was niet de eerste opdracht en zeker niet de laatste!

Wij waren op zoek naar een systeemintegrator, die de knowhow heeft en de voordelen duidelijk kan maken bij klanten. In Nederland hebben wij deze knowhow gevonden bij ONB-ICT.

Alle PC’s naar Windows 7 gemigreerd en de data en mail naar Office 365 overgezet. Door ook het beheer uit te besteden aan ONB-ICT, heb je er geen omkijken naar.

Met de migratie naar Microsoft Enterprise E3 is ons bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Veilig (samen)werken voor al onze gebruikers!

Onno heeft onze complete ICT-omgeving met 10 werkplekken en randapparatuur probleemloos naar onze nieuwe locatie verhuisd, bedankt voor de goede zorgen.

Wat een fijne service. Toen een van de nieuwe computers niet in orde bleek te zijn is deze zonder problemen snel en adequaat vervangen.

Na een grondige inventarisatie is de overgang naar de nieuwe Windows-versie vlekkeloos verlopen. Zij gaan door totdat het werkt!

ONB-ICT heeft onze serveromgeving met werkstations volledig vernieuwd. Wat een verschil! Dan pas merk je hoe traag het oude systeem was.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?