ICT Diensten

Computers, internet, smartphones, printers, servers en misschien ook wel beveiligingscamera’s en controlesystemen…alles is met elkaar verbonden en dit netwerk is van levensbelang voor het bedrijf.

Hapert het netwerk, dan haperen de orders, de omzet, de voortgang en bovenal hapert het werkgemak en -plezier binnen het bedrijf. Werken zonder storingen en mét goed beveiligde verbindingen is essentieel.

Is ICT een energievreter binnen je bedrijf? ONB-ICT krijgt juist veel energie van Internet, Communicatie en Telecom. Alles met elkaar verbinden en vlekkeloos laten samenwerken, zodat jullie er geen omkijken naar hebben, is waar wij onze voldoening uithalen.

Het moet gewoon werken!

server, systeembeheer en netwerkbeheer - ONB ICT

Netwerkbeheer

Het maakt niet uit of er al een bestaand netwerk is, of niet. Wij denken vanaf ‘scratch’ met je mee over hoe het netwerk binnen het bedrijf eruit zou moeten zien. Wordt het een kopernetwerk of glasvezel? En is er certificering nodig? Dat doen wij ook!
Hapert het bestaande netwerk en wil je graag zo snel mogelijk van de storingen af? Dan kijken wij graag met je mee waar de problemen zitten en hoe we dit kunnen oplossen.

netwerkbeheer

Systeembeheer

Langzame computers, een printer die om de haverklap in storing staat, camera’s die steeds uitvallen? Allemaal super irritant, toch? Laat ons helpen om systemen te optimaliseren zodat jij het maximale werkplezier en resultaat eruit kunt halen. Heeft een computer een upgrade nodig naar een nieuwere versie? Of komt er een nieuwe printer bij in het netwerk? Wij zorgen ervoor dat je alleen nog op ‘aan’ hoeft te drukken. De rest verzorgen wij.

Remote Monitoring & Management

Je bedrijfsnetwerk 24/7 onder toezicht en in beheer. Op afstand. Zodat problemen in het netwerk proactief worden opgespoord. Geen paniekvoetbal meer of halsoverkop brandjes blussen, maar vooraf weten wat er nodig is om vlekkeloos te blijven draaien.

Remote Monitoring & Management dashboard

Patchkast opschonen

Heb je ook zo’n ruimte in het bedrijf waar alle kabels van internet, computers, telefoons en printers samenkomen? Vaak worden alle kabels ingebouwd in een patchkast. Groen bij groen, rood bij rood, blauw bij blauw, alles om het overzicht te bewaren. Maar na een werkplekverhuizing, verplaatsing van toestellen of het vervangen van een printer, kan het er een chaos zijn. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wij helpen om de patchkast weer netjes en overzichtelijk te maken.

beveiliging

Beveiliging

Je hebt vast nagedacht over de ‘basis’ beveiliging van je netwerk, met installatie van een anti-virusscanner en wellicht een firewall. Maar wat nou als je informatiesysteem toch geïnfecteerd wordt met een virus en je niet meer bij de data kunt? Of een medewerker klikt op een verkeerde link en je systeem wordt gehackt? Daar moet je echt niet aan denken. Gevoelige gegevens van klanten of van je bedrijf worden dan onderwerp van een grote zorg. Laat ons met je meedenken over passende beveiliging zodat je daar niet wakker van hoeft te liggen.

Hardware

Wil je een nieuwe computer of printer toevoegen aan het netwerk of is een oude aan vervanging toe? Wij regelen het voor je. Niet alleen het apparaat. Nee, want met alleen nieuwe hardware, werkt het nog niet. Wij zorgen voor installatie, beveiliging, overzetten van bestanden, juiste programma’s en fijne instellingen, zodat je alleen op ‘aan’ hoeft te drukken en hem kunt gebruiken. Het moet gewoon werken, zonder dat jij je er zorgen over hoeft te maken.

Support

Een computer die niet meer opstart? Of belangrijke data die je niet meer kunt vinden? Een plotselinge storing aan de printer? Help! Geen nood. Wij helpen je snel om het probleem op te sporen en op te lossen. Vaak kan dat op afstand, maar wanneer het nodig is komen we natuurlijk langs.

Onze klanten aan het woord

Een vlekkeloos lopende automatisering is van groot belang voor onze organisatie, we zijn erg tevreden over ONB-ICT.

Als onze IT afdeling specifieke kennis of handen tekort komt, kunnen we altijd rekenen op de snelle en vakkundige inzetbaarheid van ONB-ICT.

Alle PC’s vervangen door nieuwe en voorzien van de juiste software, inclusief specifieke (web)applicaties en gelijk over gegaan naar VoIP telefonie. Dit was niet de eerste opdracht en zeker niet de laatste!

Wij waren op zoek naar een systeemintegrator, die de knowhow heeft en de voordelen duidelijk kan maken bij klanten. In Nederland hebben wij deze knowhow gevonden bij ONB-ICT.

Alle PC’s naar Windows 7 gemigreerd en de data en mail naar Office 365 overgezet. Door ook het beheer uit te besteden aan ONB-ICT, heb je er geen omkijken naar.

Met de migratie naar Microsoft Enterprise E3 is ons bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Veilig (samen)werken voor al onze gebruikers!

Onno heeft onze complete ICT-omgeving met 10 werkplekken en randapparatuur probleemloos naar onze nieuwe locatie verhuisd, bedankt voor de goede zorgen.

Wat een fijne service. Toen een van de nieuwe computers niet in orde bleek te zijn is deze zonder problemen snel en adequaat vervangen.

Na een grondige inventarisatie is de overgang naar de nieuwe Windows-versie vlekkeloos verlopen. Zij gaan door totdat het werkt!

ONB-ICT heeft onze serveromgeving met werkstations volledig vernieuwd. Wat een verschil! Dan pas merk je hoe traag het oude systeem was.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?