Beveiliging

Je hebt vast nagedacht over de ‘basis’ beveiliging van je netwerk, met installatie van een anti-virusscanner en wellicht een firewall. Maar wat nou als je informatiesysteem toch geïnfecteerd wordt met een virus en je niet meer bij de data kunt? Of een medewerker klikt op een verkeerde link en je systeem wordt gehackt? Daar moet je echt niet aan denken. Gevoelige gegevens van klanten of van je bedrijf worden dan onderwerp van een grote zorg. Laat ons met je meedenken over passende beveiliging zodat je daar niet wakker van hoeft te liggen.

Onno toont beveiligings dashboard op scherm
foutmelding

Computervirussen

Computervirussen en wormen zoals Code Red veroorzaken regelmatig op grote schaal downtijd, gemiste inkomsten, en beschadigde bestanden en computers.

Essentieel is het scannen van uw data op de laatst bekende virussen, keyloggers, spayware en fishing technieken.

ONB-ICT heeft een variïteit aan methodieken in huis om je daarmee van dient te kunnen zijn. Laat ons je adviseren in de bewapening tegen deze kwetsbaarheden.

Hulp bij jouw beveiliging

Laat ONB Networks uw partner zijn in de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk tegen ongeautoriseerd verkeer. Wanneer aan informatie beveiliging gedacht gaat worden, dan is de eerste stap het implementeren van antivirus software.

Daarna komt de firewall, welke het netwerk bewaakt door de data te analyseren die de firewall passeert. Diverse varianten kunnen worden ingezet : packet filtering, stateful packet filtering en proxy firewall.

Heb jij de beveiliging al volledig op orde?

Onze klanten aan het woord

Een vlekkeloos lopende automatisering is van groot belang voor onze organisatie, we zijn erg tevreden over ONB-ICT.

Als onze IT afdeling specifieke kennis of handen tekort komt, kunnen we altijd rekenen op de snelle en vakkundige inzetbaarheid van ONB-ICT.

Alle PC’s vervangen door nieuwe en voorzien van de juiste software, inclusief specifieke (web)applicaties en gelijk over gegaan naar VoIP telefonie. Dit was niet de eerste opdracht en zeker niet de laatste!

Wij waren op zoek naar een systeemintegrator, die de knowhow heeft en de voordelen duidelijk kan maken bij klanten. In Nederland hebben wij deze knowhow gevonden bij ONB-ICT.

Alle PC’s naar Windows 7 gemigreerd en de data en mail naar Office 365 overgezet. Door ook het beheer uit te besteden aan ONB-ICT, heb je er geen omkijken naar.

Met de migratie naar Microsoft Enterprise E3 is ons bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Veilig (samen)werken voor al onze gebruikers!

Onno heeft onze complete ICT-omgeving met 10 werkplekken en randapparatuur probleemloos naar onze nieuwe locatie verhuisd, bedankt voor de goede zorgen.

Wat een fijne service. Toen een van de nieuwe computers niet in orde bleek te zijn is deze zonder problemen snel en adequaat vervangen.

Na een grondige inventarisatie is de overgang naar de nieuwe Windows-versie vlekkeloos verlopen. Zij gaan door totdat het werkt!

ONB-ICT heeft onze serveromgeving met werkstations volledig vernieuwd. Wat een verschil! Dan pas merk je hoe traag het oude systeem was.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?