Projectmanagement

Staat er een grote verandering aan het netwerk of aan bedrijfssoftware op de agenda? Zo een waar een deskundig en professioneel projectleider niet aan mag ontbreken. Die duidelijke taal spreekt en weet waar hij het over heeft. Laten we het samen doen!

Samen met ICT-personeel, en eventueel derde partijen, zetten wij alles op alles om het project te laten slagen.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het succesvol realiseren van dit veelomvattende project uit handen. Van inventarisatie, tot stappenplan, coördinatie, aansturing, realisatie en nazorg.

Projectmanagement

Waarom ONB-ICT?

Projectmanagement door ONB-ICT laten doen? Wij onderscheiden ons in de volgende zaken: 

  • Beheersing van uw projecten op een kundige manier, van organisatie, voorbereiding, planning, uitvoering tot afronding.
  • Constante monitoring en bijwerking van de zakelijke rechtvaardiging gedurende de gehele levensloop van uw project.
  • Management per fase. Iedere fase van uw project wordt zorgvuldig gepland, bewaakt en beheerst. Na vergelijking met de uitgangspunten en eventuele bijsturing wordt pas een nieuwe fase gestart.
  • Management by exception. De vooraf ingestelde toleranties worden nauwkeurig bewaakt, en pas bij overschrijding volgt inschakeling van hoger management. Zo wordt efficiÎntie gewaarborgd van uw project.
  • De definitie van vooraf gespecificeerde producten met bijbehorende kwaliteitscriteria zorgt in een productgerichte aanpak.
  • Dynamische en flexibele aanpassingen van de specifieke projectomgeving.

Wij helpen je graag!

Ben je benieuwd hoe wij het projectmanagement voor jou aan kunnen pakken? Dan komen we natuurlijk graag met je in contact om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Neem snel contact met ons op en kom meer te weten over onze kennis en mogelijkheden op het gebied van projectmanagement!

Onze klanten aan het woord

Als onze IT afdeling specifieke kennis of handen tekort komt, kunnen we altijd rekenen op de snelle en vakkundige inzetbaarheid van ONB-ICT.

Wij waren op zoek naar een systeemintegrator, die de knowhow heeft en de voordelen duidelijk kan maken bij klanten. In Nederland hebben wij deze knowhow gevonden bij ONB-ICT.

Wij hadden regelmatig verschillende storingen, we hebben ONB-ICT de gehele ICT-infrastructuur in kaart laten brengen. Met het heldere verbetervoorstel, weten we nu precies waar we aan toe zijn.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?