Computerhulp

ONB-ICT kan je bijstaan met computerproblemen en is op de hoogte van de laatste technologieën en ontwikkelingen op de markt.

Wij kunnen je helpen met:

reparatie van een computernetwerk - ONB ICT

Hulp bij nieuwe computer

Je kan bij ONB-ICT ook terecht voor de assistentie in de upgrade naar een nieuwe of andere computer of laptop. Naast de nieuwe installatie van een systeem, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het totaalplaatje en niet alleen de installatie van Windows, wordt uw nieuwe systeem volledig gefinetuned. Dus voorzien van alle gewenste instellingen en programma’s, maar ook kunnen bestaande bestanden overgezet worden van uw oude systeem, zoals foto’s, office bestanden (Word, Excel, etc) maar ook je mail. ONB-ICT zorgt ervoor dat alle belangrijke oude data netjes wordt overgezet op je nieuwe systeem.

Computerhulp op afstand

Wij bieden hulp op afstand aan, waarbij wij dan op afstand de bediening van de computer overnemen en samen met jou meekijken wat er aan de hand is en tot een oplossing te komen. Het voordeel hiervan is dat wij niet bij langs hoeven te komen of dat je je computer bij ons hoeft in te leveren. Wij maken gebruik van het programma TeamViewer, software die met een volledige versleutelde verbinding werkt, welke voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. TeamViewer is geen programma wat geïnstalleerd moet worden, werkt eenmalig en laat geen sporen achter. Mocht het overnemen van de computer op afstand onwenselijk zijn, bieden wij daarnaast computerhulp bij jou thuis of op het werk aan, zodat jij waar je ook bent, goed en adequaat geholpen kunt worden. Zonder verrassingen achteraf zorgen wij ervoor dat je altijd direct een inschatting van de tijdsduur en eventuele kosten kunt verwachten.

Computerreparatie

Start je computer niet meer op?

Wij zijn jouw helpende hand in het analyseren en repareren van niet meer opstartende computers. De optie hulp op afstand is dan helaas niet mogelijk, maar dat hoeft natuurlijk geen enkel probleem te zijn. Wij kunnen bij jou langskomen, of je komt bij ons langs.

Dataverlies

Ook in het geval van dataverlies kan ONB-ICT jouw steun zijn. Dataverlies kan zich beperken tot het (per ongeluk) verwijderen van bestanden, maar ook komt het voor dat dataverlies veroorzaakt wordt door een slecht of niet meer functionerende harde schijf. ONB-ICT analyseert voor jou de problemen en helpt je met het weer herstellen van jouw data. In de meeste gevallen lukt dat met data recovery software, maar in een enkel geval moet dit gebeuren met specialistische apparatuur. ONB-ICT werkt hierbij samen met een gerenommeerd data recovery bedrijf.

Hardware

Defecte of slecht functionerende hardware is de oorzaak van veel voorkomende computerproblemen. ONB-ICT  isoleert voor jou het probleem en vervangt, indien dat nog mogelijk of noodzakelijk is, de hardware. Wij zijn bekend met de meest voorkomende merken computers zoals bijvoorbeeld Asus, Dell, HP, IBM, Lenovo, Medion en MSI.

Uiteraard schuwen wij geen andere merken, want vaak komt het voor dat als er hardware vervangen moet worden, het niets uitmaakt of dit van een ander merk is.

Onze klanten aan het woord

Een vlekkeloos lopende automatisering is van groot belang voor onze organisatie, we zijn erg tevreden over ONB-ICT.

Als onze IT afdeling specifieke kennis of handen tekort komt, kunnen we altijd rekenen op de snelle en vakkundige inzetbaarheid van ONB-ICT.

Alle PC’s vervangen door nieuwe en voorzien van de juiste software, inclusief specifieke (web)applicaties en gelijk over gegaan naar VoIP telefonie. Dit was niet de eerste opdracht en zeker niet de laatste!

Wij waren op zoek naar een systeemintegrator, die de knowhow heeft en de voordelen duidelijk kan maken bij klanten. In Nederland hebben wij deze knowhow gevonden bij ONB-ICT.

Alle PC’s naar Windows 7 gemigreerd en de data en mail naar Office 365 overgezet. Door ook het beheer uit te besteden aan ONB-ICT, heb je er geen omkijken naar.

Met de migratie naar Microsoft Enterprise E3 is ons bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Veilig (samen)werken voor al onze gebruikers!

Onno heeft onze complete ICT-omgeving met 10 werkplekken en randapparatuur probleemloos naar onze nieuwe locatie verhuisd, bedankt voor de goede zorgen.

Wat een fijne service. Toen een van de nieuwe computers niet in orde bleek te zijn is deze zonder problemen snel en adequaat vervangen.

Na een grondige inventarisatie is de overgang naar de nieuwe Windows-versie vlekkeloos verlopen. Zij gaan door totdat het werkt!

ONB-ICT heeft onze serveromgeving met werkstations volledig vernieuwd. Wat een verschil! Dan pas merk je hoe traag het oude systeem was.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?