ICT specialist Den Haag

ONB-ICT is de ICT specialist van Den Haag en omgeving. Op dagelijkse basis verzorgen wij vele zaken op het gebied van ICT diensten, cloud diensten, telefonie, internet en projectmanagement vraagstukken. Zowel voor de ZZP’er als voor bedrijven met tientallen medewerkers. Wij houden ons onder andere bezig met internetverbindingen, systeembeheer, levering en onderhoud van computers & servers, clouddiensten, VOIP-telefonie, en (online) back-up-oplossingen. Want het moet gewoon werken! 

beveiliging
foutmelding

Veilige & betrouwbare ICT

ONB-ICT zorgt ervoor dat de computers maar ook alle andere apparaten veilig en betrouwbaar zijn zo dat je onbezorgd aan de slag kunt. Door zaken als monitoring is het ook mogelijk om problemen vooraf op te sporen en ze op te lossen voordat ze grote problemen veroorzaken. 

Wij zijn liever pro-actief dan reactief om zo te zorgen dat je onbezorgd kunt ondernemen. Want wij vinden dat het gewoon moet werken!

Als ICT specialist in de omgeving Den Haag hebben wij hier inmiddels een groot netwerk en portfolio opgebouwd. 

Persoonlijk kennismaken

Persoonlijkheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij ONB-ICT. Daarom maken wij met al onze klanten persoonlijk kennis en kijken wij waar de problemen zitten. 

Wij komen graag bij je langs om eens te kijken waar we je bij kunnen helpen. Een plan op maat is altijd de beste optie, zo weet je zeker dat je geen onnodige kosten maakt. 

Onze klanten aan het woord

Een vlekkeloos lopende automatisering is van groot belang voor onze organisatie, we zijn erg tevreden over ONB-ICT.

Als onze IT afdeling specifieke kennis of handen tekort komt, kunnen we altijd rekenen op de snelle en vakkundige inzetbaarheid van ONB-ICT.

Alle PC’s vervangen door nieuwe en voorzien van de juiste software, inclusief specifieke (web)applicaties en gelijk over gegaan naar VoIP telefonie. Dit was niet de eerste opdracht en zeker niet de laatste!

Wij waren op zoek naar een systeemintegrator, die de knowhow heeft en de voordelen duidelijk kan maken bij klanten. In Nederland hebben wij deze knowhow gevonden bij ONB-ICT.

Alle PC’s naar Windows 7 gemigreerd en de data en mail naar Office 365 overgezet. Door ook het beheer uit te besteden aan ONB-ICT, heb je er geen omkijken naar.

Met de migratie naar Microsoft Enterprise E3 is ons bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Veilig (samen)werken voor al onze gebruikers!

Onno heeft onze complete ICT-omgeving met 10 werkplekken en randapparatuur probleemloos naar onze nieuwe locatie verhuisd, bedankt voor de goede zorgen.

Wat een fijne service. Toen een van de nieuwe computers niet in orde bleek te zijn is deze zonder problemen snel en adequaat vervangen.

Na een grondige inventarisatie is de overgang naar de nieuwe Windows-versie vlekkeloos verlopen. Zij gaan door totdat het werkt!

ONB-ICT heeft onze serveromgeving met werkstations volledig vernieuwd. Wat een verschil! Dan pas merk je hoe traag het oude systeem was.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?