Promotiefilm ONB-ICT

Over informatie- en communicatietechnologie, oftewel ICT, valt een hoop te vertellen.

De ICT wereld staat beslist niet stil en is volop in beweging. Nieuwe innovaties en technieken zorgen er dat actuele kennis belangrijk blijft. ICT is een enorm breed vakgebied, laat je Onno Boks vertellen over zijn vakgebied plan daar dan gerust een paar uur voor. Inmiddels heeft hij ruim 30 jaar ervaring in de wereld van de ICT, en heeft hij al het nodige meegemaakt.

De wereld van de ICT is voor veel mensen een onbegrijpelijke wereld, maar Onno slaagt er altijd wel in de omschakeling te maken naar heldere taal die zijn klanten begrijpen en dat ze goed weten waar hij mee bezig is. En als er dan onverhoopt vakjargon gebruikt wordt, zeggen klanten al snel laat maar, regel het maar, het moet gewoon werken. En dat is wat klanten willen, geen gedoe, hun ICT moet gewoon werken.

Maar hoe maak je een bedrijfsfilm over een ICT bedrijf zonder vakjargon te gebruiken ? Ook dat is mogelijk, Martijn Krijtenburg is de afgelopen weken op pad geweest met Onno en heeft gewerkt aan een bedrijfsfilm die de werkzaamheden van Onno en zijn team goed in beeld brengt.

Bekijk de film hieronder

Delen:

Meer berichten

VoIP telefonie

VoIP telefonie

Maximaal flexibel en goedkoper uit met je telefonie, dat wil toch iedereen?! VoIP staat voor

Stuur een bericht