VoIP telefonie

VoIP telefonie

Maximaal flexibel en goedkoper uit met je telefonie, dat wil toch iedereen?! VoIP staat voor Voice over IP en komt neer op bellen via internet. Zo zit je niet ‘vast’ aan een vaste locatie zoals bij analoge telefonie. Overal waar internet is kun je gebruik maken van VoIP en je kunt zelfs gratis bellen tussen verschillende vestigingen. Zo ben je optimaal bereikbaar en is er geen lokale telefoonlijn meer nodig.

Hoe werkt een toestel met VoIP

Bij VoIP is er geen sprake meer van een fysieke kast die aanwezig moet zijn. De software draait namelijk in een datacenter dat goed beveiligd is. Door middel van een internet-verbinding is er continu een connectie tussen de telefoon en het datacenter. Zo zit u niet vast aan één vaste plek maar kunt u overal waar internet is, gebruik maken van telefonie.

Alles wat u nodig heeft

Als u kiest voor VoIP, kiest u voor vele diverse functionaliteiten. Zo kunt u ook kiezen voor functies als meeluisteren, voicemail to email, tijdschakelingen, call recording, CRM-koppeling, het bedrijfstelefoonboek, standaardinstellingen met betrekking tot doorschakelen en menu’s, een interactieve voice response systeem, rapportage van het belgedrag en nog vele andere opties. Zo haalt u meer uit uw telefonie en bespaart u in de kosten.

Schaalbaar en locatieonafhankelijk

Het toevoegen van een telefoon voor een nieuwe medewerker is net zo eenvoudig als het aansluiten van een computer. U kunt moeiteloos opschalen naar meer gebruikers en alles is in een handomdraai geregeld. Daarnaast maakt het niet uit waar het telefoontoestel komt te staan. Zolang het toestel op internet is aansloten kunt u het op een zelfgekozen plaats neerzetten. Ook als u gebruik maakt van meerdere locaties kunt u eenvoudig opschalen en bent u niet afhankelijk van de locatie.

De voordelen van VoIP

• Geen extra infrastructuur nodig, alleen internet
• Eenvoudig schaalbaar
• Locatie onafhankelijk
• Kostenbesparend

Aan de slag met VoIP?

Delen:

Meer berichten

Promotiefilm ONB-ICT

Over informatie- en communicatietechnologie, oftewel ICT, valt een hoop te vertellen. De ICT wereld staat

Stuur een bericht