E-mail in Office 365. Is dat ook wat voor mij?

Communicatie in de cloud met Office 365

Hoe belangrijk is e-mail binnen jouw bedrijf? Waarschijnlijk heel belangrijk. E-mail is namelijk het meest gebruikte zakelijke communicatiemiddel. Hoe irritant dus als het niet werkt. Om je bedrijf zonder haperingen te laten werken, geldt voor ons maar één devies: het moet gewoon werken.

Veranderende wensen voor e-mailbeheer

Doordat je bedrijf zich ontwikkelt, vraagt ook de ICT-omgeving steeds om andere condities. Zo hielpen we laatst een ondernemer die verstrikt was geraakt in het gebruik van twee e-mailtoepassingen naast elkaar. Op 2 plekken in- en uitgaande mails, heel veel mappen, verschillende structuren en dubbele mails tot gevolg. Het overzicht was helemaal weg. En dus ook het plezier, dat je juist zou moeten halen uit een goed werkend systeem.

Toen zij haar bedrijf oprichtte, startte zij met Thunderbird van Mozilla. Tijdens een samenwerking met een andere ondernemer werd daarnaast ook Outlook in gebruik genomen. Ze merkte al snel dat Outlook fijner voor haar werkte, maar door alle ballen die je als ondernemer in de lucht houdt, gaf zij er geen prioriteit aan om het te stroomlijnen. ‘Komt wel, later, als ik er tijd voor heb’.

En nu is het klaar!

Synchroniseren naar telefoon lukt niet. Kan server niet vinden. Mail verzenden mislukt. Zoeken naar dat éne mailtje. De frustraties rondom de haperende mail groeiden en groeiden. Tot zij besloot: ‘Ik ben er helemaal klaar mee. Dit moet anders.’ Zelf wilde zij haar handen er niet aan branden. Stel dat je mail kwijt raakt! Of dat je een verkeerde instelling kiest, waardoor mails niet binnenkomen! Deze klus besteedde ze graag uit aan een expert.

Office 365 in de Cloud

Na een inventariserend gesprek hebben we haar Office 365 van Microsoft geadviseerd. Een mailtoepassing in de Cloud zodat je altijd en overal makkelijk bij je email kunt. We hebben haar mails vanuit Outlook en Thunderbird over gezet naar de nieuwe omgeving. Alles weer overzichtelijk bij elkaar met een eenduidige mappenstructuur. Ook het synchroniseren van de mail op haar telefoon levert geen problemen meer op.

‘Met een aanvullend Cloud- en Security pakket, haal ik het maximale uit het systeem. Koppelen van mijn agenda ging ook super makkelijk. Ik weet nu gewoon zeker dat het werkt. Ik heb de investering er dubbel en dwars voor over.’

Is het iets voor jou?

Lekker kunnen werken met je e-mail is gewoon belangrijk. Zonde om daar allerlei frustraties en stress over op te bouwen. Kun jij hier nog een slag in slaan? En wil je weten of Office 365 iets voor jou is? Neem contact op en we helpen je. Het moet gewoon werken!

Delen:

Meer berichten

Promotiefilm ONB-ICT

Over informatie- en communicatietechnologie, oftewel ICT, valt een hoop te vertellen. De ICT wereld staat

VoIP telefonie

VoIP telefonie

Maximaal flexibel en goedkoper uit met je telefonie, dat wil toch iedereen?! VoIP staat voor

Stuur een bericht