Wij kijken op afstand met je mee

Iemand die op afstand met je meekijkt met jouw ICT-systemen. Niet letterlijk op je beeldscherm, maar ‘onder de motorkap’. Om te beoordelen of alles in technische zin goed gaat. Verwacht hij geen problemen, dan hoor je hem niet. Maar als er ergens actie op moet worden ondernomen, is hij er voor je. Hoe fijn klinkt dat? Heerlijk hè! Wij kennen hem. Hij heet RMM en is onze fijnste collega.?

Remote Monitoring & Management

RMM staat voor Remote Monitoring & Management. Je bedrijfsnetwerk 24/7 onder toezicht en in beheer. Op afstand. Zodat problemen in het netwerk proactief worden opgespoord. Geen paniekvoetbal meer of halsoverkop brandjes blussen, maar vooraf weten wat er nodig is om jouw bedrijfsnetwerk vlekkeloos te laten draaien.

Remote Monitoring & Management dashboard

Geen brandjes meer

Het is de nachtmerrie van elke ondernemer. Personeel dat niet kan werken omdat systemen haperen of er zelfs helemaal uitklappen. Om zomaar wat voorbeelden te noemen: een computer die vastloopt omdat een schijf niet voldoende ruimte meer heeft, een slecht beveiligde computer van een collega die thuis werkt wordt gehackt, een niet werkende mailbox of belangrijke bestanden die kwijt zijn. Allemaal brandjes die acuut je aandacht vragen. Dat kost bakken met geld en energie, én je bedrijf kan niet door.

Systemen lopen op rolletjes

Met RMM is dat verleden tijd. Met deze dienst monitoren we 24/7 alle systemen op de achtergrond en komen verwachte problemen tijdig aan het licht. Zodat we er proactief op kunnen reageren.

In veel gevallen kunnen we het probleem zelfs direct op afstand oplossen. Ook updates en patches worden op afstand uitgevoerd, zodat je er geen omkijken naar hebt. En de beveiliging? Die is van topniveau! Met onze RMM zorgen wij voor een veilige overdracht van gegevens en houden virussen en kwaadwillenden buiten de deur.

Kennismaken

Lijkt het je ook zo fijn om proactief hulp te krijgen bij een soepel draaiend netwerk? Om rust te hebben over alle systemen in jouw bedrijf? Met zekerheid dat het goed geregeld is?

We stellen je graag voor aan RMM! Hij zal je sowieso helpen en je hoeft geen koffie voor hem te halen. Ideale collega, toch? ?

Ik wil meer info over RMM

Delen:

Meer berichten

Promotiefilm ONB-ICT

Over informatie- en communicatietechnologie, oftewel ICT, valt een hoop te vertellen. De ICT wereld staat

VoIP telefonie

VoIP telefonie

Maximaal flexibel en goedkoper uit met je telefonie, dat wil toch iedereen?! VoIP staat voor

Stuur een bericht